Inför ny Lidingöregel

Den 7/9 försvann möjligheten för Lidingöbor att infartsparkera utan att betala trängselskatt. Nu när lidingöbor får högre trösklar att köra över bron och ställa bilen vid kollektivtrafiken kommer och ekonomin bli lidande när fler bilar ska trängas genom Stockholms stad. Om inte det argumentet biter för nytt regeringsbeslut, lär det knappast vara särskilt miljövänligt att stimulera fler till att ta bilen hela vägen till jobbet än endast över bron till tunnelbanan.

Man kan fråga sig om det finns andra kommuninvånare, utöver lidingöborna, som tvingas betala trängselskatt för att infartsparkera. Signalerna från regeringen blir anmärkningsvärda och förhoppningen är väl att detta är en miss och ett utryck för att regeringen inte har Lidingös väl och ve top of mind.

Här är en bild på Paul Lindquist, Sven Broddner och Anna Rheyneuclaudes Kihlman som var några av oss moderater som träffade väljarna i detta ämne nu i morse.

Annonser

En reaktion på ”Inför ny Lidingöregel

  1. Varför bryr sig Moderaterna inte ett dugg om kollektivisterna som fått så försämrad kollektivtrafik. Svårt för handikappade att få plats. Jobbigt att byta för att t.ex. ta sig till Lidingö sjukhus. Dyrt för pensionärer oftast kvinnor med SL-kortet. VARFÖR FÅR LIDINGÖLOPPSBILISTERNA PRKERA GRATI när dom inte betalar skatt på Liding

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s